• Anasayfa
  • Favorilere Ekle

Anasayfa


     Expedition Sport Low Entry

   
Üretici : SPECIALIZED
STOK DURUMU
SORUNUZ
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Yakın yerlere gitmek için sağlıklı bir yol arıyorsunuz ya da ailenizle beraber küçük eğlenceler peşindesiniz. Bisiklet yollarında, gezi parkurlarında sağlıklı bisiklet sürüşleri yapmak veya da çevrede ufak bir tur atmak istiyorsanız, Expedition bunların hepsini konfor ve kararlılıka kolayca yapmanızı sağlar.

Alçak tutulmuş sele yüksekliği ve özel geometrisi ile zemine daha yakın bir sürüş pozisyonunu sunan Expedition Low Entry ile bisiklet üzerinden kendinize olan güveniniz artacaktır.

Daha dik ve daha konforlu bir kullanım için Specialized Expedition Low Entry’nin A1 alüminyum kadrosunun tasarımında kullanılan Zemin Kontrol geometrisi sayesinde bisiklete kolayca inip binebilmeniz için zemine daha yakın bir oturma pozisyonu sağlanmıştır.

63 mm mesafeli maşa size daha pürüzsüz bir sürüş hissi sunar ve dışardan yüklemeler için ince ayar yapmanıza olanak tanır.

Body Geometry Comfort elcikleri ellerinizin karıncalanmasını ve uyuşmasını engeller.

Body Geometri Comfort Plus selesi yaylıdır ve köşelerdeki basıncı azaltmak için çift yoğunluklu dolgu kullanılmıştır.

Çift katlı 26” Alaşım jantlar farklı yol koşullarında da kullanılabilir.

Ayarlanabilir gidon ile sürüş pozisyonunuzu kendi tercihinize göre değiştirebilirsiniz.

Pürüzsüz bir dönüş kabiliyeti olan Hemisphere 26” lastikler döşeli yollarda kontrolü ve tutunmayı arttırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Patlakları önlemek için geliştirilen Flat Protection teknolojisini kullanan Hemisphere lastiklerde, patlamaya karşı dayanıklılık standart lastiklere göre daha yüksektir.

Zemin Kontrol Geometrisi
Tasarımında konforun hedeflendiği kadro geometrisi sayesinde bisikletinizle durduğunuzda ayaklarınız yere dokunur. Sağladığı konfor sayesinde uzun bisiklet sürüşlerinde ortaya çıkan sırt ve ense ağrısını minumumda tutar ayrıca ayaklarınızın yere teması sayesinde sürüşlerinizdeki kendine güven duygusu artar.

Uzun tutulan arka çeki ve arkaya eğimli sele borusu sayesinde, ideal sürüş pozisyonunuzu bozmadan sürüş yüksekliği azaltılmış ve pedallama etkinliğinden taviz verilmemiştir.

BG Comfort Plus Sele
Geniş yapısı, çifte yoğunluklu dolgusu ve yayları ile sürüşlerinizde size tüm gün sürecek bir konfor sunarken diğer yandan da bisikletin üzerinde sizi dik tutar. Darbe emici özelliği ve baskıyı azaltan tasarımı ile BG Comfort Plus Sele bisiklet sürüşünde konfora öncelik verenler içindir.

Süspansiyonlu Maşa
Harici olarak yüklemesini ayarlayabileceğiniz 63 mm seyahat mesafeli maşa ile gerek yollardaki çukurlar gereksede bozuk zemine sahip patikalar sizin için problem olmaktan çıkacaktır.
Süspansiyonlu maşanın yayları, alttan ön tekere gelen darbe ile çalışacaktır, binici bir çukurdan veya tümsekten geçerken maşanın içindeki yaylar darbe ile sıkaşacak ve yaylar darbeyi emecektir. Ön-yükleme ayarı sayesinde binici kendi ağırlığına göre yayların sertliğini ayarlayabilir bu sayede süspansiyon ayarı kişiye özel hale getirilebilir.

Ayarlanabilir Gidon Boğazı
Farklı pozisyonlara ayarlanabilir alaşım gidon boğazı sayesinde binici kendi sürüş tarzına en uygun gidon açısını kendi başına kolayca ayarlayabilir.

Sele borusunda yer alan amortisörü konforu arttırıcı bir özellikltir.

 
 
◊ SİPARİŞ FORMUNU DOLDURMADAN LÜTFEN STOK DURUMUNU SORUNUZ ◊

(ÖDEMESİ YAPILMAYAN SİPARİŞLER DİKKATE ALINMAZ)

BANKA HESAP NUMARALARIMIZ

BANKA HAVALELERİNİZ İÇİN HESAP İSMİ: UĞUR KÖSE

İş Bankası Aydın Şubesi: Şube kodu:3000 Hesap No:1679514

IBAN NO: TR62 0006 4000 0013 0001 6795 14


Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.